Restauracja Huta Paprocka to historyczne miejsce, które kusi nie tylko smakiem. W latach 1703-1878 była to kuźnica żelaza. Jej założycielem był panujący w Księstwie Pszczyńskim baron Baltazar Erdmann Promnitz.
Obecnie Huta Paprocka to kuźnia smaków, niezwykłego klimatu i niezapomnianych chwil... Smacznie i treściwie - tylko takie dania wychodzą z kuchni Huty Paprockiej. Obiad z przyjaciółmi, lunch służbowy, a może rodzinna uroczystość - Huta Paprocka to idealne miejsce na każdą okazję. W restauracji organizowane są wesela, imprezy okolicznościowe oraz konferencje. Zawsze profesjonalnie, zawsze smacznie.
Restauracja Huta Paprocka
Informacje
- Adres: Nad Jeziorem 44, 43-100 Tychy
- Strona: www.huta-paprocka.pl
- Facebook: https://www.facebook.com/hutapaprocka/
- E-mail: restauracja@huta-paprocka.pl
- Telefon: 885 335 500, (32) 214 64 37