6 marca 2025 13:29

20 marca br. w tyskiej Galerii StrefArt odbędą bezpłatne warsztaty pod nazwą "Zielona zmiana w praktyce". Spotkanie poświęcone będzie wyzwaniom, przed jakimi stają firmy w kontekście zielonej transformacji.

"Zielona zmiana w praktyce" to praktyczny warsztat dla firm, podczas którego poruszane będą m.in. kluczowe zagadnienia związane z wpływem zmian na optymalizację kosztów w firmie oraz gdzie można poszukać dofinansowania dla planowanych nowych wdrożeń.

Organizatorem spotkania jest Katowicka Specjalna Strefa Ekonomiczna S.A, a warsztaty odbędą się w Galerii StrefArt w Tychach przy ul. Fabrycznej 2 w dniu 20 marca br.

Program wydarzenia:
09:00     Rejestracja i powitanie uczestników
09:10     Zasady zrównoważonego rozwoju i regulacje prawne - Natalia Figiel
11:15     Przerwa kawowa
11:30     Możliwości finansowania zielonych inwestycji - Natalia Figiel
13:00     Przerwa obiadowa
13:30     Nowe konkursy i dotacje dla przedsiębiorców - ekspert Śląskiego Centrum  Przedsiębiorczości
14:15    Ulgi podatkowe w Polskiej Strefie Inwestycji - Tomasz Noga
15:00     Zakończenie warsztatów

Liczba miejsc na warsztaty jest ograniczona. Warsztat jest darmowy.

Aby wziąć udział w warsztatach, należy przesłać wypełniony formularz zgłoszeniowy (do pobrania pod treścią artykułu) do 15 marca 2025 r. na adres ropt@ksse.com.pl
Wszystkie informacje o wydarzeniu dostępne są na stronie internetowej organizatora
W razie dodatkowych pytań, prosimy o kontakt z P. Dyrektor Akceleratora Biznesowego KSSEON Katarzyną Cierniak - tel. +48 502 386 308, +48 32 435 16 16, e-mail: kcierniak@ksse.com.pl

 

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies. Jeżeli nie chcesz, by były one zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki. Treść polityki prywatności, a także informacje o tym, w jaki sposób przetwarzamy Twoje dane osobowe w Urzędzie Miasta Tychy oraz jakie masz związane z tym prawa znajdziesz tutaj. Kontynuowanie przeglądania naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki, oznacza, że akceptujesz stosowanie plików cookies.