28 sierpnia 2018 14:02

Do wyprodukowania bochenka chleba trzeba zużyć 462 litry wody! Jeść trzeba, ale można racjonalnie gospodarować żywnością tak, by jej nie marnować. Dlatego podczas ekologicznego festiwalu nie może zabraknąć tak istotnego tematu. Warsztaty poruszają temat nie marnowania wody i „upcyklingu żywności” i poszerzą wiedzę uczestników w tym zakresie.

Powrót na stronę Tyskich Żywiołów

 

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies. Jeżeli nie chcesz, by były one zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki. Treść polityki prywatności, a także informacje o tym, w jaki sposób przetwarzamy Twoje dane osobowe w Urzędzie Miasta Tychy oraz jakie masz związane z tym prawa znajdziesz tutaj. Kontynuowanie przeglądania naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki, oznacza, że akceptujesz stosowanie plików cookies.